Організаційно-правове регулювання взаємодії суб’єктів інвестиційної діяльності сфери туризму для об’єднаних територіальних громад - Смовженко , Т.С.; Коркуна , О.І.; Кулик , О.М. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті проаналізована організовано-правова система правового регулювання взаємодії суб’єктів інвестиційної діяльності сфери туризму для об’єднаних територіальних громад. Досліджено та охарактеризовано основні нормативно-правові документи, які забезпечують правові взаємовідносини між суб’єктами інвестиційної діяльності. Визначено вплив держави на інвестиційний процес..