Управління логістичними бізнес-процесами підприємств торгівлі: проблеми теорії та практики - Міщук , І.П.; Марій , О.Т. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У роботі наведено результати логіко-сутнісного аналізу поняття «бізнес-процес» в системі процесного управління підприємствами торгівлі, встановлено ключову роль виконуваної в межах бізнес-процесу функції як чинника, що визначає типологію бізнес-процесів підприємств торгівлі, уточнено сутність, ознаки та типові переліки логістичних бізнес-процесів підприємств оптової та роздрібної торгівлі, визначено необхідність їх регламентації задля впровадження у вітчизняну управлінську практику.