Ймовірнісне моделювання процесів управління міграцією цінності в підприємствах ресторанного бізнесу - Балацька, Н.Ю. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті розглянуто питання ймовірнісного моделювання процесів управління міграцією цінності в підприємствах ресторанного бізнесу. Розроблені графи ймовірностей зміни фаз міграції цінності в підприємстві ресторанного бізнесу. Запропонований методичний інструментарій для прогнозування процесів міграції цінності в підприємствах ресторанного бізнесу, який на основі побудови серії матриць переходів ймовірностей зміни фаз міграції цінності дозволяє своєчасно виявляти ймовірність відтоку цінності.