Формування підприємницької інноваційної екосистеми у закладах вищої освіти - Святецький, В.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
Статтю присвячено окресленню та систематизації окремих аспектів формування підприємницької інноваційної екосистеми у закладах вищої освіти. Запропоновано підприємницьку інноваційну екосистему закладу вищої освіти розглядати як інструмент формування безперервного ланцюжка виробництва інноваційної продукції. Розглянуто сутнісний зміст взаємодії відділу з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій закладу вищої освіти з зовнішнім середовищем. Окреслено функціональний базис відділу з питань інтелектуальної власності та трансферу технологій в закладі вищої освіти. Зроблено висновок про те, що в результаті використання зазначених положень в управлінській практиці закладу вищої освіти повинні виникнути стійкі інституційні форми елементів підприємницької інноваційної екосистеми, які дозволять значно підвищити ефективність його науково-інноваційної діяльності.