Інституційне забезпечення формування соціальної відповідальності суб’єктів господарювання - Євтушенко, В.А. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
Стаття присвячена розробці теоретико-методологічних засад інституційного забезпечення формування соціальної відповідальності суб’єктів господарювання в Україні. Проведений аналіз міжнародного й українського досвіду інституціоналізації соціальної відповідальності підприємницьких структур. Надано рекомендації зі створення на основі концепції соціальної відповідальності «нового суспільного договору» між владою, бізнесом та громадськістю в Україні. Обґрунтовано принципи формалізації інститутів корпоративної соціальної відповідальності вітчизняних підприємств.