Концептуальні засади формування механізму управліня розвитком бізнес-процесів підприємств сільських територій - Єршова, О.О. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті досліджені теоретичні підходи до визначення таких понять як «механізм», «управління», «розвиток», «бізнес-процес». Розкрито сутність та запропоноване визначення дефініції «механізм управління розвитком бізнес-процесів підприємства» Обґрунтовані концептуальні засади формування механізму управління розвитком бізнес-процесів.