Концептуальні засади ядра розвитку підприємств - Зубков, С.О. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті проаналізовано сучасні теорії ядра розвитку. Розроблено концепцію ядра розвитку підприємства, яка передбачає три компоненти ядра розвитку: ресурсний потенціал бізнес-модель та стратегія розвитку. Визначено характер взаємовідносин складових ядра розвитку та відповідний тип розвитку підприємства.