Особливості розвитку підприємництва у країні, що обрала шлях сталого розвитку (на прикладі Одеського регіону) - Філіппов, Ю.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
Стаття висвітлює особливості розвитку підприємництва в умовах сталого розвитку, на прикладі Одеського регіону. За основу дослідження використані статистичні дані трьох великих міст Одеської області – м. Одеса, м. Білгород-Дністровський та м. Ізмаїл. Вибір пав на ці міста, оскільки в них різне географічне розташування, різні особливості ведення бізнесу, різне соціальне становище населення. Але саме вони формують той економічний клімат, якій так приваблює підприємців.