Сутнісні ознаки та змістовна характеристика простору лісогосподарювання України - Ярова, І.Є. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
У статті досліджуються теоретико-концептуальні підходи до розуміння простору лісогосподарювання у контексті трансформаційних процесів у лісовому комплексі України. Особливу увагу приділено питанням щодо визначення структурно-функціональної побудови простору лісогосподарювання.