Модель оцінювання маркетингової стратегії на різних етапах життєвого циклу підприємства - Коваль , З.О. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Запропоновано модель оцінювання ефективності маркетингової стратегії відповідно до етапу життєвого циклу підприємства. Обґрунтовано доцільність застосування відповідних показників оцінювання ефективності маркетингової стратегії на цих етапах. Встановлено відповідність між характером маркетингових стратегій та етапами життєвого циклу підприємства.