Аналіз впливу зовнішніх та внутрішніх факторів на процес впровадження маркетингового тестування інноваційної продукції - Голишева, Є.О. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті проаналізовано місце та показники України в рейтингах різних сфер: інноваційної, інформаційної та державного управління. Незалежне оцінювання міжнародних організацій дозволило виділити сильні та слабкі сторони української економіки. На основні цього були визначенні проблеми, які можуть виникати на вітчизняних підприємствах в процесі впровадження маркетингового тестування інноваційної продукції.