Соціалізація економіки та індивідуалізація споживчого ринку як необхідні передумови національного розвитку - Яхно, Т.П. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті визначено чинники, які примушують активізувати прискорення процесу соціалізації економіки в Україн, сформовано ланцюг змін в суспільстві та на споживчому ринку за умов формування та реалізації запиту на соціально-відповідальний продукт з боку споживача, визначено причини дисбалансу між прерогативами розвитку в Україні економічної та соціальної сфер і передумови його усунення та виділено пріоритетні напрями соціалізації економіки України, які змістовно відповідають необхідним умовам становлення постіндустріального суспільства та формування постіндустріальної економіки.