Моделювання програм інвестиційної підтримки розвитку агросфери регіону - Турленко, Н.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
В статті досліджуються основні складові процесу моделювання програм інвестиційної підтримки розвитку агросфери регіону. Обґрунтовано етапи формування інвестиційної стратегії розвитку агросфери регіону. Викладено аспекти методичного забезпечення інвестиційної стратегії розвитку агросфери регіону. Запропоновано механізм розробки та реалізації інвестиційної стратегії у агросфері Одеської області та специфічні особливості інвестиційної стратегії агросфери.