Маркeтинг, збут та логістика сільськогосподарської продукції в систeмі управління розвитком аграрного підприємства - І.В. Ганжуренко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті обґрунтовано значимість впровадження і використання у процeсі маркетингової діяльності підприємства інформаційних систeм і технологій, окреслено основні проблеми, що виникають у даній сфері. Наведено принципи та фактори, відповідно до яких повинне формуватися ефективне інформаційне забезпечення маркетингу аграрних підприємств.  Встановлено важливість ролі інформаційних потоків у ефективній організації маркетингової діяльності аграрних підприємств, відзначено, що ключовим елементом у структурі організаційно-економічного механізму функціонування системи маркетингової інформації є зворотній зв'язок.