Аналітичні технології оцінки ефективності управління ключовими бізнес-процесами підприємства ресторанного бізнесу - Н.Ю. Балацька (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті розроблена система критеріїв та індикаторів оцінки ефективності управління бізнес-процесами підприємства ресторанного бізнесу. Запропоновані алгоритму інтегральної оцінки ефективності управління ключовими бізнес-процесами підприємства ресторанного бізнесу, який ґрунтується на сучасних аналітичних технологіях.