Організаційно-економічний механізм формування системи управління конкурентним розвитком підприємств молокопереробної галузі - С.В. Вовчок (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті подані авторські розробки щодо механізму формування системи управління конкурентним розвитком підприємств молокопереробної галузі.