Шляхи вдосконалення маркетингового управління аграрним підприємством в умовах цифровізації - А.П. Стиранка (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті визначені шляхи вдосконалення маркетингового управління аграрним підприємством в умовах цифровізації.