Конкуренція аграрного виробництва як інструмент інноваційної діяльності та фактор соціально-економічного розвитку регіону - В.М. Жмайлов; Л.В. Слюсарева (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
В статті досліджені питання конкуренції аграрного виробництва та оцінки його конкурентоспроможності через призму впливу інноваційних факторів на соціально-економічний розвиток регіону