Розроблення програм поводження з відходами в університетах Китаю на основі досвіду Нідерландів - Цюй Дунсюй; Тетяна Шевченко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2021)
Стаття спрямована на пошук можливостей розвитку системи поводження з відходами у Хенанському університеті науки і технологій на основі вивчення відповідного досвіду університетів Нідерландів, що відносяться до числа прогресивних згідно UI GreenMetric World University Rankings. У дослідженні викладено результати вивчення досвіду Лейденського університету та представлено проект програми поводження з відходами для Хенанського університету науки і технологій.