Фактори ризику в інноваційній діяльності організацій в умовах глобалізації - Г. Я. Глуха; О. А. Євтушенко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
Стаття присвячена обґрунтуванню впливу на інноваційну діяльність організації факторів ризику, які виникають в умовах глобалізації. Досліджено основні риси інноваційної діяльності організацій в глобалізаційному середовище та фактори ризику, що пов’язані з цим. Визначено основні напрями, на які повинна бути спрямована управлінська діяльність організації при здійсненні інноваційної діяльності в умовах ризику.