Диверсифікація культур для підтримання сталості розвитку сільського господарства - О.В. Фраєр (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
Розглядаються основні імперативи сталого розвитку та його важливість в аграрному секторі економіки у контексті ресурсоощадливого та екологічно безпечного сільськогосподарського виробництва. Звертається увага на вплив корпоративного сектора на соціоекономічні і екологічні умови життєдіяльності у сільській місцевості. Розкрито сутність диверсифікації культур, економічні, соціальні та екологічні переваги її запровадження; обґрунтовано важливість диверсифікації у контексті  поступового руху у напрямку сталого  господарювання.