Risk factors in innovative activities of organizations under globalization conditions - Ю. Е. Губені; В. В. Бойко; П. О. Оліщук; В.Р. Крупа (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
Викладено результати виконання дослідницького проекту, реалізованого у одному із сільських рад Буського району Львівської області. Наведено опис методики, результати дослідження та аналітичні записки до них. У відібраному за спеціальною методикою населеному пункті проведено репрезентативне опитування сільських жителів стосовно стану, перспектив та очікувань розвитку земельних відносин. Одночасно відбулись паралельні опитування у додаткових групах: б) експертів; в) відкритої Інтернет-спільноти.Викладено зведені оцінки та очікування селян, експертів та відкритої групи респондентів стосовно земельних відносин, зокрема оренди землі. Ключовими питаннями опитування були власність земельного паю; орендні відносини чи інше використання паю;параметри договорів оренди; перспективи самостійного чи спільного використання паїв, оцінка перспектив ринку землі сільськогосподарського призначення, інформаційне забезпечення земельних відносин.