Дослідження щодо застосування мобільної електронної комерції в екотуризмі - Чжан Ляньфен (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Туризм - це комплексна галузь, що має велике значення, має глибокий зв’язок з багатьма галузями національної економіки. Як узгоджений результат між людиною і природою, все більше людей любить екотуризм. Він має величезний потенціал розвитку. Дослідження екотуризму також можуть сприяти екологічному захисту та сталому розвитку економіки, що є ефективним способом реалізації гармонійного розвитку економіки та екології. Завдяки широкій площі, зростаючому режиму турів самодопомоги, традиційній електронній комерції важко керувати та надавати відповідне обслуговування протягом усього туру. Туристів найбільше хвилює питання отримання інформації в процесі туризму, своєчасного збору доказів, забезпечення їх безпеки, підвищення якості обслуговування та задоволення особистого задоволення. Мобільна електронна комерція - це розширення електронної комерції за допомогою використання портативних бездротових пристроїв. Мобільна електронна комерція може надавати особисті послуги в будь-який час у будь-якому місці за допомогою бездротової мережі. Мобільна електронна комерція дає можливість електронній комерції рухатися з рухомими людьми. У цій статті проаналізовано потреби та переваги мобільної електронної комерції в екотуризмі. Мобільна електронна комерція може реалізувати управління мобільною інформацією, мобільний маркетинг, управління мобільним зв’язком з споживачами тощо в екотуризмі. По-перше, застосування мобільної електронної комерції в екотуризмі досліджується та оцінюється методом аналізу PEST. Потім, шляхом аналізу специфічного режиму застосування мобільної електронної комерції в екотуризмі. Нарешті, це підключає, що туризм є найбільш підходящим продуктом для мобільної електронної комерції, а їх поєднання може краще сприяти розвитку екотуризму та покращувати економічні вигоди.