Дослідження міжнародного освітнього співробітництва колежів та університетів за ініціативи «Економі-чний пояс шовкового шляху» (Хенанський інститут науки та технології) - І. Лозинська; Веньси Чжан; Цзіцзянь Юй; Хонмин Янг (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Ініціатива «Економічний пояс шовкового шляху» - це чудова платформа для міжнародного співробітництва в галузі освіти для китайських університетів. Інститут науки і техніки Хенана (HIST) провів низку заходів поглибленого співробітництва на цій платформі, що принесло нові можливості та виклики. Ця стаття досліджує проекти міжнародного співробітництва, що здійснюються HIST, і просуває міжнародну освіту через ініціативу «Економічний пояс Шовкового шляху», надає нові ідеї для освітнього співробітництва між університетами, підвищує рівень інтернаціоналізації університетів, створює високі таланти і робить подальші зусилля.