Стан та перспективи розвитку ріпаківництва - Г. М. Гринишин (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
В статті розкрито виробничо - господарське  значення ріпаку, проведено аналіз вирощування ріпаку в динаміці та в розрізі областей України, обґрунтовано перспективні параметри розвитку галузі.