Інституційні засади функціонування фінансового ринку в умовах цифровізації суспільства - А.С. Кравченко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Досліджено інституційні засади функціонування фінансового ринку в умовах цифровізації суспільства, зокрема проаналізовано поняття «інститут», «інституція», види інституцій, уточнено дефініцію «фінансовий інститут», побудовано інституційну модель функціонування фінансового ринку в цифрових умовах