Мapкeтингoвo-лoгicтичнa дiяльнicть в cиcтeмi мeнeджмeнту aгpapних пiдпpиємcтв - І.В. Ганжуренко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті окреслено основні проблеми, які виникають у роботі спеціалістів з маркетингу у діяльності аграрних підприємств, пов’язані із внутрішнім середовищем, стратегічним управлінням та підготовкою спеціалістів з маркетингу у діяльності аграрного підприємства. Обґрунтовано необхідність удосконалення маркетингу в діяльності аграрних підприємств, охарактеризовано структуру організації маркетингової діяльності аграрного підприємства. Наведено та охарактеризовано сучасні форми використання маркетингу та запропоновано сфери їх використання, відзначено роль відділу маркетингу у діяльності аграрного підприємства, охарактеризовано основі завдання спеціалістів та структуру відділу маркетингу.