Інвестиційно-інноваційний розвиток національної економіки на засадах діджиталізації та дизайн-менеджменту - Н.М. Попадинець; Ю.В. Журавель (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті досліджено напрями розвитку сучасних цифрових та інформаційних технологій. Особливу увагу приділено напрямам діджиталізації та дизайн-менеджменту суб’єктів економічної діяльності в Україні. Охарактеризовано особливості сучасних процесів діджиталізації та дизайн-менеджменту. Розкрито сутність поняття діджиталізація та дизайн-менеджмент. Визначено проблеми формування діджиталізації та дизайн-менеджменту.