Торговельний кластер в стратегіях розвитку підприємств торгівлі - Зубков, С.О. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті проаналізовано становлення і розвиток кластерного підходу в економіці та підходи щодо сучасного трактування «торговельний кластер». Запропоновано здійснювати типізацію торговельних кластерів, враховуючи критерії рівня конкуренції всередині кластера та рівня централізації відносин.