Оцінка ефективності бізнес-процесів підприємства - Ольшанський, О.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
У статті розроблено методику оцінку ефективності бізнес-процесів підприємства, яка дозволяє провести оцінку бізнес-процесів відносно досягнутого внутрішнього рівня. Удосконалено технологію проведення бенчмаркінгу, яка дозволяє підвищити результативність бізнес-процесів підприємств. за рахунок включення етапу по оцінці ефективності розроблених заходів у процес бенчмаркінгу.