Стратегічний підхід до визначення пріоритетних напрямів розвитку брендів об’єднаних територіальних громад - Колодненко , Н.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Запропоновано стратегічний підхід до визначення пріоритетних напрямів розвитку брендів об’єднаних територіальних громад, який базується на виокремленні суббрендів ОТГ типу соціально-підприємницького пріоритету, еколого-туристичного пріоритету, соціально-екологічного пріоритету та підприємницько-туристичного пріоритету.