Наукові основи підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємств - Потьомкін, М.Л. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
Доведено, що одним з найбільш актуальних завдань для розвитку підприємств з виробництва і переробки зерна України є пошук шляхів вирішення проблеми підвищення ефективності функціонування підприємств за рахунок сучасних систем управління.