Підходи до розробки і прийняття стратегічних рішень в умовах невизначенності у контексті оновлення контенту інформаційного забезпечення - Барибіна , Я.О.; Шимановська-Діанич , Л.М. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
У статті розглянуто особливості формування інформаційного забезпечення щодо розробки стратегічних рішень та вибору стратегії в умовах невизначеності і турбулентності зовнішнього середовища. Запропоновано і розглянуто чотири рівні невизначеності. Надано характеристику основних видів стратегій відповідно до рівнів невизначеності. Встановлено, що сучасна ситуація вимагає переосмислення часового горизонту прийняття стратегічних рішень, зміни підходів до формування бізнес-стратегій, які були прийнятними в умовах стабільного зростання ринку, але в умовах турбулентності та невизначеності не працюють, зміни інформаційного контенту прийняття рішень.