Методичний підхід щодо оцінювання посередників при комерціалізації промислових товарів - Біловодська, О.А.; Шимаріна, А.К. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
У роботі на основі порівняльного аналізу експертних, аналітичних і комбінованих методів оцінки посередників запропоновано методичний підхід їх оцінювання на ринку промислових товарів. Зокрема, в якості критеріїв оцінки запропоновано застосовувати: відповідність фактичного обсягу реалізації плановому; залучення нових клієнтів; частка посередника в загальному обсязі реалізації промислового підприємства, в порівнянні з витратами на роботу з цим посередником; виконання договірних умов.