Роль та значення інформаційних технологій у розбудові «зеленої» економіки України - Касаєва, Ю.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
В статті визначена роль інформаційних технологій в процесі розбудови «зеленої» економіки України. На основі структурного моделювання доведений вплив інформаційних технологій на інноваційний розвиток держави та подальше стимулювання процесу розбудови «зеленої» економіки. Встановлені основні вектори активізації «зеленої» економіки за допомогою інформаційних технологій в Україні.