Механізми управління конкурентоспроможністю в системі сталого розвитку аграрних підприємств - Данько, Ю.І.; Слюсарева, Л.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті представлені механізми управління конкурентоспроможністю в системі сталого розвитку аграрних підприємств.