Методологічні принципи оцінки конкурентоспроможності аграрних підприємств - Вовчок, С.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті визначені методологічні принципи оцінки конкурентоспроможності аграрних підприємств.