Аналіз інвестиційної привабливості сільськогосподарських підприємств України - Назаренко, Д.В. (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
В статті розглянуто сучасний стан та особливості розвитку інвестиційної привабливості сільськогосподарських підприємств України. Здійснено аналіз іноземних інвестицій в економіку та АПК України. Розкрито основні проблеми інвестиційного забезпечення сільськогосподарських підприємств.