Інструменти фінансового ринку та їх класифікація в умовах цифровізації суспільства - А.С. Кравченко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2019)
Досліджено інструменти фінансового ринку та їх класифікацію в умовах цифровізації суспільства, зокрема проаналізовано та уточнено дефініцію «фінансовий інструмент», «цифровий фінансовий інструмент», оцінено та побудовано модель інструментальної класифікації фінансового ринку за його сегментами.