Сучасний стан системи управління і обліку на вертикально-інтегрованих підприємствах - В. С. Ніценко; М. М. Гоголь (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
У статті досліджуються сучасний стан системи управління і його взаємодія з бухгалтерським обліком на прикладі вертикально-інтегрованих підприємств. Визначено основні напрямки інтеграції підприємств і вплив управління та інформаційна складова обліку в системі управління підприємством.