Розроблення механізму комерціалізації інноваційної продукції - Л.Ю. Сагер; Л.О. Сигида (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2018)
У статті здійснено аналіз підходів до сутності поняття «комерціалізація», встановлено ключові елементи визначень та їх питому вагу, що дозволило зрозуміти різницю у поглядах вітчизняних та зарубіжних авторів. Побудовано матрицю етапів процесу комерціалізації та запропоновано власний підхід до аналізованого процесу. Сформовано схему взаємозв’язків механізму комерціалізації інноваційної продукції.