Механізми управління конкурентоспроможністю в системі сталого розвитку аграрних підприємств - Ю.І. Данько; Л.В. Слюсарева (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті представлені механізми управління конкурентоспроможністю в системі сталого розвитку аграрних підприємств.