Інноваційні методи управління виробництвом зерна кукурудзи на основі використання методів цифрової економіки - С.І. Терещенко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2020)
У статті висвітлюються інноваційні методи управління виробництвом зерна кукурудзи на основі використання  методів цифрової економіки з метою підвищення економічної ефективності виробництва сільськогосподарської продукції, для розвитку точного землеробства, супутникового моніторингу посівів, картографування полів та врожайності, управління технікою тощо. Головним напрямком підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності розвитку зернового господарства у підприємствах України має стати запровадження інноваційних ресурсозберігаючих технологій на основі використання методів цифрової економіки. Саме цифрова економіка стала флагманом суттєвого підвищення економічної ефективності зерна та іншої продукції рослинництва і тваринництва у підприємствах АПК.