Механізм стимулювання smart системи управління електронними відходами у Китаї - Хан Яфень; Тетяна Шевченко (Bulletin of Sumy National Agrarian University, 2021)
У статті обґрунтовано інструменти стимулювання для існуючої у Китаї smart системи роздільного збирання відпрацьованих електричних та електронних виробів для підвищення ступеня їх утилізації авторизованими переробниками. Для формування мотиваційної складової smart системи збирання електронних відходів, набула наукового обґрунтування система стимулів на основі аналізу детермінант поведінки китайських користувачів щодо належного поводження з відпрацьованими виробами.